harmony medlem

harmony

for medlemmer

rabatter for alle

10% rabat på yogaforløb, workshops og alle varer i to webshops

yoga-bogasin

Få det danske PRANA magasin gratis

Som medlem i Harmonyyoga får du 10% rabat på alle workshops og yogaforløb. Du betaler via mobilepay.

Du får også rabat i to webshops. Den ene til Harmonyhouse med yogatøj og yogaaccessories af den allerbedste kvalitet samt til webshoppen Heartproven med unik fotokunst og interior - bla. med de eftertragtede peshtemal håndklæder fra Tyrkiet. Du får en personlig rabatkode, når du tilmelder dig, og du betaler dit medlemskab i enten 3 eller 12 måneder her

lukket facebookgruppe

Få løbende indsigt i yogafilosofi og sundhedsvidenskab i lukket gruppe

Som medlem af Harmonyyoga bliver du en del af yogafællesskabet (kula), hvor du i trygge rammer kan få oplysninger eller stille spørgsmål om østens yogafilosofi og/eller vestens sundhedsvidenskab. Du kan læse updates om yoga, asanas, ayurveda, naturen, yogaflow etc. - næsten dagligt...

Det danske yogamagasin PRANA fik en overhaling i 2019 og gik fra at være et blad, der udkom 4 gange årligt til at blive et tungt 'bogasin', som bærer mere præg af at være en indholdsrig bog, der udkommer 2 gange årligt.

Værdi 149 kr.

Som medlem i Harmonyyoga får du bogasinet kvit og frit.

lydunivers

Meditationer og yoga-nidra i yogAlive - modtag flere lydfiler pr. år

yogAlive er et lydunivers med guidede meditationer og yoga nidra. Meditationerne kan bruges af alle i en snæver vending. Når du har brug for akut hjælp til at komme i balance eller ned i gear. 

Yoga nidra er også guidede meditationer - men med mere tale og af længere varighed. Her kommer du endnu dybere i dit hjernebølge-mønster og lader kroppen få bedre ro til at heale.

Som medlem modtager du 1 lydfil fra yogAlive pr. kvartal.