OM

Harmonyhouse siden 2013


Harmonyhouse var en af de første onlinebutikker i Danmark til at importere yogatøj fra US. Specielt i Californien var fokus allerede dengang på økologi og yogatøj i andre farver end blot sort og gråt.


Siden er markedet for yogatøj ekploderet, og Harmonyhouse fokuserer selvfølgelig stadig i dag på økologi - men også langt mere på bæredygtighed og klimavenlig produktion. Derfor importeres primært fra Danmark og Europa.

Retur til Natur


Tøjproduktion er en af de store klimasyndere. Harmonyhouse ønsker derfor kun at importere og sælge yogatøj af allerhøjeste kvalitet, så det kan holde i mange år. Vask efter vask.


Danmarks Naturfredningsforening får 10% af salget af yogatøj i Harmonyhouse. Det gør de, fordi vi ønsker at betale tilbage til naturen. Retur til natur.

Så vi kan få vores insekter, fugle- og dyreliv tilbage. 

Yoga og Ayurveda


Yoga handler om at forene. Det kan være krop og sind med sjæl -men det kan også være at leve mere i takt med naturen. Det er her, at yogaens søster-filosofi - ayurveda - gør sig gældende.


I Harmonyhouse søger vi balance. Ikke kun med os selv, men alt hvad der omgiver os. Derfor har Harmonyhouse også fokus på ayurvediske sundhedsprodukter - både i din yogapraksisk og den daglige pleje.


Ayurveda er ikke så kendt i Danmark, som det blandt andet er i vores naboland Tyskland. Harmonyhouse er hele tiden på udkig efter de bedste producenter med bæredygtige produkter.

OM Shoppen - recycling


På Harmonyhouse Facebook profil har vi oprettet gruppen

OM Shoppen. Her kan du købe og sælge dit yogatøj og accessories, som bare ligger, og som du ikke får brugt.

Køb og salg i gruppen foregår fra person til person. Der henstilles dog til, at alle varer er af høj og lækker kvalitet.

Tilmeld dig OM Shoppen her.