in-harmony medlem

Bliv ambassadør

'In-Harmony'

IN-HARMONY

for

YOGALÆRERE


Du kan som ambassadør for Harmonyhouse få rabat på yogatøj og diverse yogaudstyr ved at blive en del af 'In-Harmony'. Du skal blot skrive til os - og ved indmeldingen tage et billede af dit yoga-uddannelsespapir - og vedhæfte det i mailen.


Hvis du køber for over 270 kr, opnår du 27% rabat på udvalgte varer i webshoppen. 


Du kan også sende os en forespørgsel på nogle af produkterne fra de producenter, Harmonyhouse samarbejder med. Vi kan skaffe meget hjem til lige netop dig.

Ved særskilte ordrer kan rabatten afvige.


Du kan også blive en del af fællesskabet på Facebook og Instagram.

TØJ OG UDSTYR

FRA HARMONYHOUSE


Harmonyhouse håndplukker producenter og varer fra EU. Vi samarbejder udelukkende med leverandører, som arbejder aktivt for bæredygtighed, økologi og ordentlighed i hele produktionskæden. Desuden samarbejder vi kun med producenter, som vi vildt godt kan lide og som har en høj grad af æstetik, humor og 'kindness'.


Harmonyhouse forhandler tøj og udstyr fra blandt andre:


  • Funky Simplicity får produceret sit tøj på Bali. Den hollandske producent bor halvdelen af sin tid på Bali og er selv med til at designe og er i dialog med alle, der arbejder aktivt i produktionskæden.
  • OhMat designer og producerer de bedste yogamåtter til alle yogaformer. Og i 2020 introducerer de også deres egen tøjkollektion. Alle varer er udviklet med stor ildsjæleri og kærlighed for yogaens verden.
  • PawPaw Yogawear designes af Annika fra Sverige. Alt tøjet er økologisk og er mere skandinavisk i sit udtryk end det øvrige tøj i shoppen.