108 MIN YOGA: Vrede

TID:      søndag d. 8. november kl. 10:00-11:48


STED: Zoom (max. 8 deltagere), videooptagelse eller hos House of Yoga, Hørsholm Midtpunkt 14, 2970 Hørsholm (max. 6 deltagere)


PRIS:    108 kr (online) eller 120 kr (studie).

             25 kr for video.


EXTRA: Er du med livestream eller i studiet, så får du efterfølgende tilsendt link til optagelsen af klassen, som er tilgængelig ca. 2 uger efter klassen er afholdt. 

108 MIN YOGA

Er du lidt vred eller bare træt af det hele?Søndag d. 8. november 2020 - online (livestream, videooptagelse eller fra studie)

Hvor workshoppen afholdes afhænger af coronasituationen. Og sådan er vores hverdag lige nu - og det er svært af og til ikke at blive fyldt med vred og irritation. Disse følelser gør ikke meget godt for vores sundhed, så hvis du kan, så giv slip på dem hurtigst muligt. Kom til en flow yogapraksis, hvor du får givet slip på uhensigtsmæssige følelser og får renset ud i de indre organer. 


Det bliver en yogasekvens med masser af lækker soma-energi, bløde og dybe flydende bevægelser, der giver livskraft, tænder den indre ild og nærer alle celler. Vi overgiver os i namaskar-bølger og twister kroppen.


Der er et begrænset antal pladser for at bevare nærvær og give tid og plads til individuelle hensyn.


Workshoppen afsluttes med åben ’zoom-znak’ med spørgsmål & svar (18 minutter)